Стипендии за 2 международни магистърски програми

Обученията са в областта на банкирането и финансите и започват през есента

Стипендии за две международни магистърски програми - New Europe Master in Banking and Entrepreneurship и UniCredit MBA Retail, отпуска УниКредит Булбанк, съобщиха от финансовата институция. Чрез тях се дава шанс на млади професионалисти с интереси в областта на финансите да получат висококачествено образование от престижните образователни институции Fondazione Cassamarca и Alma Graduate School и да поставят основите на своята международна кариера. Обучението и по двете програми се отличава и с възможността за 3-месечен стаж в някоя от банките или компаниите на УниКредит.

Програмата New Europe Master in Banking and Entrepreneurship е подходяща за дипломирани бакалаври и магистри с не повече от две години професионален опит. Десетото издание на магистърска програма започва на 1 октомври тази година. Студентите ще преминат обучение в пет модула, ще имат работни срещи и семинари, последвани от тримесечен стаж и финална защита на магистърска теза през септември 2013 г. Крайният срок за кандидатстване е 30 юни тази година. Таксата за New Europe Master in Banking and Entrepreneurship е 25 000 евро. Кандидатите, спечелили стипендии, обаче получават финансиране от УниКредит на стойност 22 000 евро. Повече информация за програмата може да бъде открита на www.masterbe.com или като се свържете с координаторите на адрес: info@masterbe.com.  

UniCredit MBA Retail e подходяща за хора с поне 2 години професионален опит, които биха искали да започнат или развият кариерата си в банкирането на дребно и финансите. MBA програмата се организира съвместно с Alma Graduate School. Тя е разделена на два основни модула –  Мениджмънт и Банкиране на дребно.

Обучението по програмата UniCredit MBA Retail се провежда в Болоня, Италия и е изцяло на английски език. Новото издание на програмата стартира през септември, а крайният срок за кандидатстване е 12 юли 2012 г. Пълна информация относно UniCredit MBA ще намерите на сайта на програмата www.almaweb.unibo.it/unicreditmba или чрез имейл адрес: unicreditmba@almaweb.unibo.it

Коментари: 0