Тече гласуване за ново лого на ПРСР

Победителят ще получи 5 хил. лв. и специална статуетка

216 ~ 1 мин. четене

Гласуването за новото лого на и мото на Програма за развитие на селските райони (ПРСР) вече тече. В конкурса участват 218 предложения, от които трябва да се избере логото на ПРСР за следващия програмен период - 2014-2020 г.

Началото на вота беше вчера, 24 февруари, като гласуването ще приключи в 23:59 на 27 февруари 2013 г. На следващия ден, 28 февруари 2013 г., официално ще бъде обявен и победителят, който ще получи парична награда от 5 хил. лв. и специална статуетка.

Предложенията преминаха през оценката на компетентно жури, съставено от университетски преподаватели, специалисти в сферата на графичния дизайн, маркетинговите комуникации и брандинга, водещи журналисти в ресора на земеделието и представители на Министерството на земеделието и храните. Във финалната надпревара участват 10 финалисти, които са събрали най-голям брой точки от вота на журито, уточняват организаторите.

Изборът кое да е новото лого и мото на ПРСР за новия програмен период ще направят потребителите на официалния сайт на конкурса www.prsr-konkurs.eu. Гласуването ще е явно и всеки един потребител ще може в реално време да проследи как се класират избраните от него лого и мото.

Новите лого и мото ще дават гласност на програмата за развитие на селските райони сред нейните настоящи и бъдещи бенефициенти.

Подкрепи Economic.bg