Тестваме PlayStation 4 във Vivacom

Най-новата гейм-конзола ще се продава в магазините на оператора от края на месеца

Vivacom дава възможност на запалените геймъри да тестват най-новата PlayStation система още преди да е излязла на пазара у нас. Телекомът е единственият оператор, който ще предлагава гейм-системата в България.

Конзолата на PS4 ще бъде на разположение в магазина на оператора в The Mall, София, и всеки, който желае, ще може да изпробва последните възможности за динамичен и свързан гейминг на Sony. Oт 29 януари PlayStation 4 ще се продава в магазините на Vivacom в комбинация с пакетите FiberNet в брой или на лизинг.

Създадена за геймърите, новата PlayStation®4 система осигурява висока скорост, изящна графика, интелигентно персонализиране, социално споделяне и разполага с иновативната функция за “втори екран” при комбинация с PlayStation®Vita. Конзолата е снабдена смощен 8-ядренx86-64 AMD “Jaguar” процесор, заедно с изключителен 1.84 TFLOPS, AMD Radeon™ графичен процесор и 8GB ултра бърза GDDR5 системна памет. Мощната конзола позволява на разработчиците на игри да създават нов, уникален гейминг свят, непознаващ граници.

Коментари: 0