Toshiba пусна на пазара нов лаптоп

Моделът Satellite U940 попълва линията ултрабук компютри

132 ~ 1 мин. четене

Toshiba пусна на пазара нов модел лаптоп - Satellite U940. По този начин компанията попълва линията си ултрабук компютри, информира Technews. Устройството се отличава с изчистен сребрист корпус, а моделът е за потребители, които търсят ултрамобилен и едновременно с това мощен лаптоп.

Satellite U940 е с процесор Intel Core от трето поколение и мощна видео карта. Така се осигурява плавно HD мултимедийно преживяване на 14-инчовия дисплей. В тънкия профил са вместени мощни стерео говорители с технология SRS Premium Sound 3D.

Satellite U940 идва с бърза, тиха и удароустойчива твърдотелна памет (SSD) с капацитет до 256GB или с хард диск до 1TB, който се поддържа от 32GB SSD за ускоряване на операциите и кратко време за събуждане.

Въпреки че е дебел само 20,9 мм, Satellite U940 има богат набор от вградени стандартни портове и интерфейси. Сред тях са HDMI, Ethernet LAN и два USB 3.0 порта. Те поддържат Sleep-and-Charge за зареждане на смартфони или MP3 плейъри, докато лаптопът е изключен. Налични са пълен набор от безжични връзки - WLAN, Bluetooth и Wireless Display.

Подкрепи Economic.bg