"Трейс" спечели обществена поръчка за 777 хил. лв.

Това е трети подписан договор в рамките само на юли

7358 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

Пътностроителният холдинг "Трейс груп Холд" спечели още една обществена поръчка на стойност 776 818 лв. Поръчката е за преасфалтиране на улици, ремонт и възстановяване на асфалтова настилка,  отводняване, асфалтиране и изграждане на алеи в община Казанлък

Договорът е подписан между общината и сдружение "Пи Ес". Там водещ партньор е дъщерното дружество на "Трейс" - "Пи Ес Ай" АД и "Ес Би Ес" АД. Срокът за изпълнение на работите е 46 календарни дни.

През юли "Пи Ес Ай" подписа договори на обща стойност 1 305 534 лв. Единият е за текущо поддържане на писта за излитане и кацане, пътеки за рулиране и местостоянки във военно формирование 28000 - "Граф Игнатиево" на стойност 607 068 лв. Възложител е Министерство на отбраната, а срокът на договора е 4 години.

Друг договор е за ремонт на улици в с. Опан, община Опан на стойност 718 466 лв. Договорът предвижда подобряване на уличната инфраструктура на село Опан, чрез основен ремонт на улица с дължина 590 м. Това включва реконструкция на тротоарна настилка, улично платно, изграждане на отводнителни канали, асфалтови работи,  вертикална сигнализация и хор.  маркировка. Възложител е Община Опан.

Подкрепи Economic.bg