УНСС разкрива 15 нови магистърски специалности

Рекорден брой кандидати са подали заявления от началото на приемния срок

3749 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

УНСС разкрива 15 нови специалности за магистърски програми. Това каза заместник-ректора на университета Веска Павлова в интервю за радио „Фокус”. По думите в УНСС вече е традиция да се приема по-голям брой студенти в ОКС „Магистър”, отколкото в ОКС „Бакалавър”.

Новите специалности са: "Икономика и право", "Макроикономика и финанси", "Бизнес анализи и проекти", "Международен бизнес в интернет", "Финансова отчетност", "Счетоводство и стандартизация в публичния сектор", "Финансов контрол и финансово право", "Банково дело и международни финанси", "Управление на търговските вериги", "Социология на бизнеса и управлението", "Фасилити мениджмънт", "Финансов мениджмънт на недвижимата собственост", "Интелектуална собственост и бизнес", "Емпирични социални, маркетингови и политически изследвания", "Здравословни и безопасни условия на труд".

Документите на кандидатстващите се приемат от понеделник. За по-малко от една седмица заявления са подали около 500 кандидати. Проф. Павлова заяви, че досега през нито една годините не е отчитан такъв интерес в началото на кампанията. 

Подкрепи Economic.bg