УниКредит пусна виртуален финансов съветник

Клиентите на банката могат да получат индивидуално финансово предложение според техните конкретни потребности

256 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

УниКредит Булбанк стартира нова услуга - виртуален финансов съветник. Чрез сайта www.yourfinancialadvisor.bg клиентите на банката могат да получат индивидуално финансово предложение според техните конкретни потребности. Услугата е безплатна и не изисква регистрация.

"Постоянният ни стремеж да сме по-близо до клиентите и да ги улесняваме в тяхното ежедневие е една от основните причини за създаването на виртуалния съветник", каза Цветанка Минчева, зам.-директор Банкиране на дребно в УниКредит Булбанк.

Банката отчита нарастване от 65% за една година на клиентите на онлайн банкирането, което според анализаторите им потвърждава тенденцията за използване на все повече банкови услуги през интернет и мобилни устройства.

Потребителите на новата услуга избират областта, в която имат нужда от финансов съвет, например покупка на нов дом, пътуване, нов автомобил, спестявания или друго. В зависимост от посочените предпочитания от клиента, съветникът изготвя персонално финансово предложение.

При интерес клиентът може да се възползва от офертата по един от следните начини - чрез онлайн заявка, обаждане от кол центъра или среща в удобен филиал на Банката.

Подкрепи Economic.bg