Алиша Кийс продава Стъкленото имение (галерия)

Цената на имота във Финикс е 3,85 млн. долара

Алиша Кийс продава Стъкленото имение (галерия)

Тя е популярен изпълнител, носител на награди Грами. Съпругът й е наричан един от най-добрите рап продуценти на всички времена, а също и изпълнител. Алиша Кийс и Суис Бийтс са щастливо женена двойка и горди родители на две красиви дечица. Досега в кариерата си тя е спечелила 9 награди Грами, продала е над 35 млн. албума и 30 млн. сингъла. Той е вицепрезидент, маркегтинг и дизайн директор на Reebok.

Сега обаче семейството е решило да сераздели с един от имотите си и да заживее на друго място, по-подходящо за отглеждане на деца. И продава имението си, наричано Земя на мечтите (Dreamland) за сумата от 3,85 млн. долара.


„Наричаме имота така, защото е отворен светъл, с модерно обзавеждане. Има прекрасни гледки. Няма друго такова място на света”, обясняват двамата пред американски медии.


Наистина, дори от кухнята може да се радвате на прекрасен изглед.


Имотът е с площ от 7,881 кв. фута, на два етажа, и е наричан още Стъкленото имение, защото е с огромни френски прозорци.


Намира се в планината Кемъл, до Финикс, Аризона.


Има 4 спални, 6 бани и гараж за 6 автомобила.


Дори от ваната с джакузи може да се наслаждавате на красивата природа наоколо през прозорците.


Има и прекрасен външен басейн и голяма тераса, от която да се любувате на планината и небето.


Фамилията обаче е решила да се откаже от имота, защото не е напълно подходящ за малки деца и не може да го използва изцяло.


Така че, ако има желаещи, нека се възползват от офертата за продажба!

Коментари: 0