Apple планира да пусне „златист“ iPhone X, твърди слух

Това е пореден слух, но този път има снимка

Apple планира да пусне „златист“ iPhone X, твърди слух
Apple все още планира да пусне iPhone X в така наречения Blush Gold цвят, показва информация на специализирания сайт MacRumors. Един от водещите инсайдъри - Бен Гескин, публикува снимка в Twitter на телефон с този цвят и SIM карта.

Той пише, че устройството е „в производство“ с кодово име на D21A. В друг туит той добавя, че „цветът е реален“ и казва, че Apple просто „го пази за по-късно“. Той обаче не гарантира, че Apple няма да променят плановете си и да се откажат от цвета на по-късен етап.

Гескин си спечели репутация благодарение на няколко попадения при предишни модели на iPhone. Той обаче има и пропуски. Така например през юли 2017 г. той каза, че iPhone X ще бъде достъпен в четири цвята, включително „огледален“, който все още не е факт.

През месеците, преди появата на iPhone X, се говореше, че устройството ще бъде на разположение в три цвята, включително Blush Gold, но в крайна сметка на пазара бяха пуснати само цветовете Silver и Space Grey.

През септември анализаторът на KGI Securities Минг-Чи Кю заяви, че „златният“ модел може да срещне някои производствени проблеми и да бъде на разположение при изключително ограничени бройки по време на предварителните поръчки. Това не се случи. Другото му предположение бе, че Blush Gold ще се появи на по-късен етап. Оттогава насам слуховете до голяма степен изчезнаха след няколко фалшиви дати на пускане.
Коментари: 0