Apple подготвя нов модел iPad mini и редизайн на iPad

И двете устройства трябва да са на пазара през 2019 г.

Apple подготвя нов модел iPad mini и редизайн на iPad
Apple възнамерява да пусне нов iPad mini и визуално преработен вариант на стандартния iPad. Информацията бе изнесена от китайското издание China Times, като медията се позовава на свои източници. Компанията не е пускала нов модел на iPad mini от 2015 г., когато бе пуснато четвъртото поколение на таблета.

През тази година производителят промени цената на iPad, смени процесора и добави поддръжка на писалка, но нямаше визуални промени. Сега информацията сочи, че той ще получи нов дизайн и по-голям 10-инчов дисплей.

В новината, свързана с iPad mini 5 се посочва, че той ще влезе в масово производство преди края на декември или началото на 2019 г. След което ще бъде пуснат на пазара. Според China Times обаче феновете не бива да се надяват на революция. Според информацията iPad mini 5 ще бъде „просто по-евтин таблет“ – с по-евтини екран и процесор.

Големият 10-инчов iPad трябва да замени сегашния 9.7-инчов модел. Очаква се да бъде по-тънък от своя предшественик и да дебютира през втората половина на 2019 г.
Коментари: 0