Български сайт предлага асистирано пазаруване на ниски цени

Ако сте си харесали нещо от резюмираното в страницата Kiflite.bg или от друг сайт, може да пишете на имейл адрес и да ви помогнат да го поръчате

Български сайт предлага асистирано пазаруване на ниски цени

Снимка: Kiflite.bg

5312 ~ 3 мин. четене

Онлайн пазаруването все още е предизвикателство за много хора. Причините за това са различни - едни не разбират как интернет работи, други нямат необходимата карта, а трети просто не вярват в този тип пазаруване. Българският сайт kiflite.bg е решил да помогне на всеки един такъв човек, който си харесва продукти онлайн, но не знае как да си ги закупи или просто не може.

Идеята

Идеята на Kiflite.bg е свързана с асистираното пазаруване. Какво означава това? В сайта се качват продукти, които администраторите са закупили от различни онлайн платформи и правят резюме на целия процес. Затова в платформата се поставят снимки както на оригиналния продукт, така и любителски снимки на закупената стока. Така от сайта се опитват да докажат, че онлайн покупките не са толкова рисковани.

Ако сте си харесали нещо от резюмираното в страницата или от друг сайт, може да пишете на имейл адрес и да ви помогнат да го поръчате. Ако има някой, който не желае да се занимава с това, смята че би могъл да бъде измамен и няма да се справи сам, сайтът е насреща да ви помогне и да направи поръчка вместо вас, казват създателите на платформата.

За услугата се заплаща минимална сума, за да може тя да не тежи на купувача и той да се възползва отново. Според екипа на Kiflite.bg има страшно много хора, които все още не могат да се ориентират в интернет пространството и да пазаруват. Други нямат време, а трети желание. Но те смятат, че онлайн пазаруването е бъдещето на нашия живот. Според тях ще дойде момент, в който всичко ще се пазарува онлайн. Разходът за изразходване на време и ресурс да ходим донякъде става излишен, при положение, че можем да оползотворим времето си в нещо по-пълноценно.

Какво е предимството

Освен да закупят продукта вместо вас, те могат и да ви дадат съвет при онлайн пазаруване. Заради честите си поръчки от сайта получават и преференции от някои интернет магазини. Като платформа, интересуваща се от онлайн покупки, Kiflite.bg търси най-ниската възможна цена при пазаруване. Доставката също влиза в крайната цена, но тя е разумна, тъй като много често доставката от други държави е по-евтина, отколкото през български куриерски фирми. Връщането на всяка покупка е възможно, тъй като е закупена онлайн и според фирмената политика на сайтовете, отказът от нея е възможен в определен период. Тоест, ако нещо не ви хареса или просто сте размислили, връщането на стоката е възможно и това е най-хубавото нещо на онлайн пазаруването, споделят създателите на страницата.  

Те искат да покажат на хората, че с малко повече търсене в интернет могат да намерят това, което виждат и в магазините, и то на много по-добра цена при по-добри условия. Повечето брандове вече имат официални сайтове, където може да се намери цялата им колекция, докато официалните магазини и оторизирани представители имат само определени стоки, което ограничава възможността за избор. Обикновено цените в електронните магазини може да са по-атрактивни, отколкото във физическите. В сайтовете има много повече отстъпки, преференции, ваучери. При регистрация в даден сайт получавате актуални новини за нови продукти, активни промоции, специални намаления и др. „За мен лично това е много по-атрактивно, защото чисто клиентски се чувстваш по-обгрижен“, споделя създателят на сайта.

Идеята на създателя на Kiflite.bg се заражда от желанието вместо да си записваме в тефтер откъде какво сме пазарували и къде продуктите са на най-добри цени, да го правим в електронен вариант. Платформата ще продължава да се разраства и малко преди коледните и новогодишни празници може да се свържете с администраторите, които със сигурност ще успеят да ви помогнат да направите правилната покупка.  

Подкрепи Economic.bg