Безплатен уебинар: Възстановяване на бизнеса със SAP и Microsoft решения

Експертите ще поставят фокус върху най-добрите начини за внедряване и използване на бизнес софтуер, минимизиране на загубите и повишаване на печалбите

Безплатен уебинар: Възстановяване на бизнеса със SAP и Microsoft решения

Снимка: Scalefocus

Автор: Scalefocus

Живеем във времена на предизвикателства и трудности, в които всички говорят за ваксина, която да се пребори с опасностите на пандемията. Възможно ли е обаче да се ваксинира бизнесът, така че да се справим успешно с поне някои от проблемите, които възникват в световната криза?

Отговор на този въпрос, бизнес съвети и ключови теми ще бъдат представени на безплатен уебинар, който ще се проведе на 8 декември от 16:00 ч. Онлайн събитието се организира от най-голямата българска софтуерна компания Scalefocus със специални гости от SAP и Мicrosoft. В уебинара ще бъдат споделени практически препоръки за най-ефективното използване на ERP софтуер за производствени и търговски компании, ползите от решението S4HANA и как се постига гъвкава интеграция, която отговаря на предизвикателствата на настоящето.

Участниците в уебинара ще се запознаят с успешни решения за развитие на бизнеса и възстановяване в период на световна криза от специалисти в областта на корпоративните софтуерни приложения, компютърните технологии и разработката на софтуер.

Емилия Василева, ръководител Бизнес решения от компанията Scalefocus, в ролята си на модератор, с участието на Ралица Василева, Business Architect в SAP, Урош Беоканин, Solution Advisor Cloud ERP CoE в SAP и Ян Третина, SAP в Azure Architect в Microsoft, ще преведат аудиторията през възможностите за дигитална бизнес трансформация.

Експертите ще поставят фокус върху най-добрите начини за внедряване и използване на бизнес софтуер, минимизиране на загубите и повишаване на печалбите, справяне с резистентността на малките пазари, увеличаване на гъвкавостта във веригата на доставките и взаимоотношенията с клиентите. Ще се обсъдят и различни модели за интеграция на ERP, които трансформират резултатите с конкретни съвети от SAP и Microsоft.

„Ние в Scalefocus вярваме, че когато работим и споделяме опита на едни от най-добрите софтуерни и технологични решения в световен мащаб, адаптирани за българския пазар и с фокус върху конкретните приоритетни нужди на всеки наш клиент, успяваме да помогнем за иновативната трансформация и повишената конкурентоспособност на малки и средни компании у нас“, споделя Емилия Василева, ръководител Бизнес решения. 

Програма

16:00 - 16:10 - Представяне на ползите от SAP решенията и подход за имплементиране

16:10 - 16:20 - Умно производство и търговия за средно големи предприятия в България

16:20 - 16:40 - Защо всички са пристрастени към облака? Отговори от SAP експерти

16:40 - 16:55 - Защо да изберете SAP в Azure? Сценарии, ползи и първи стъпки

Присъединете се на 8декември към безплатния уебинар на Scalefocus, като последвате този линк.

Коментари: 0