5 безплатни електронни списания за всеки бизнес

Всеки ден от седмицата – новини, съвети за успех, въпроси и отговори по различни теми директно на Вашия имейл

5 безплатни електронни списания за всеки бизнес

Теми като счетоводство, данъци, ДДС, трудово право, човешки ресурси, мениджмънт, маркетинг са част от ръководенето на всеки бизнес. Няма как да ги избегнете, няма как да игнорирате нито една от тях. 

Понякога решенията са трудни, а понякога Ви е необходима сама малка идея, няколко изречения, от които да извлечете полза за работата си. 

Издателство "PC Издателство и Бизнес Консултации" дава възможност да се абонирате за 5 напълно безплатни електронни списания, спрямо Вашите интереси. Списанията се получават регулярно всеки ден от понеделник до петък и съдържат новини, анализи, въпроси и отговори, интересни бизнес идеи, както и съвети за успех. Списанията, за които имате възможност да се абонирате, разпределени по дни, са:

Понеделник – списание „Трудово законодателство“ – теми от областите на трудово право и човешки ресурси. Всяка седмица – новини, нови казуси и анализи. Препоръчително четиво за всеки ТРЗ служител и бизнес ръководител.

Вторник – списание „Внимание: ДДС“ – последните законодателни промени, анализи по тях, експертни съвети и коментари, които да Ви спасят от неяснотите, идващи с всяка нова промяна. Получавате на едно всичко ново, което може да бъде от полза за работещите в сферата на ДДС отчитането.

Сряда – списание „Успешен мениджър“ – научете как да ръководите екипа си, кои са тънкостите при мотивацията на персонала, как да бъдете най-добрия мениджър при условията, в които ръководите.

Четвъртък – списание „Счетоводен свят“ е насочено към счетоводителите, които искат винаги да са „в час“ с последните промени, актуалните разпоредби и тяхното тълкуване. Получавате и експертни решения на конкретни казуси, всички от които са взаимствани директно от практиката на счетоводителите в България.

Петък – списание „Бизнес идеи“ – насочено към предприемачи и бизнес ръководители, които търсят нови идеи за ръководенето на бизнеса, за неговото разширяване и подобряване. Получавате също и идеи за напълно нов бизнес от А до Я – какво Ви е необходимо, за да се превърнете в модерен и успешен предприемач.

Само сега при абонамент за едно от изданията получавате специален ПОДАРЪК .pdf формат – безплатно приложение със съвети, казуси и техните решения, съобразено с темата на избраното списание.

Можете да се абонирате за толкова издания, колкото решите – няма ограничения. Абонаментът е напълно безплатен. Електронните списания ще получавате в конкретния ден от седмицата на имейл адреса, на който сте заявили абонамента си.

Разнообразното съдържание на изданията е подходящо четиво за всеки практикуващ счетоводител, HR мениджър, управител или бъдещ предприемач.

Абонирайки се за електронните списания всеки ден ще получавате полезна информация за различни, но съществени аспекти от ръководенето на един бизнес – като се започне с идеята за този бизнес, подбора и управлението на персонала, осчетоводяването и трудовоправните аспекти във фирмата.

Повече информация и заявки за абонамент може да намерите ТУК.

Коментари: 0