\"Бизнесът в действие 2017\" – едно различно бизнес събитие

Форумът ще се проведе на 21, 22 и 23 април в Интер Експо Център

\

Най-голямата международна студентска организация AIESEC за 14-та поредна година организира тридневния бизнес форум „Бизнесът в действие“. Събитието ще се проведе на 21, 22 и 23 април в Интер Експо Център и ще срещне студентите с представители на водещи компании.

„Бизнесът в действие“ е едно различно събитие, организирано от студенти за студенти и целящо да свърже бизнеса с образованието. Първият ден е посветен на вдъхновяващи лекции и дискусии в следните направления: Предприемaчество, Човешки ресурси, IT, Маркетинг и Култура и образование.

По време на втория ден студентите ще имат възможност да се докоснат до реалната работна атмосфера в партниращите компании на събитието, а именно: Catro, DHL, EY, FiBank, PwC и Coca-Cola Hellenic Bottling Company. Участниците ще влязат в техните офиси и ще решават специално подготвени за събитието казуси. Най-добре справилите се ще бъдат наградени по време на третия заключителен ден.

Тази година „Бизнесът в действие“ ще бъде предхождан от няколко допълнителни лекции. Първата от тях на тема Лични финанси с водещ Юли Тонкин се проведе на 9-ти март в Софийския университет и предизвика сериозен интерес сред студентите. Следваща бе представена темата Sales for Teach Companies with Out2Bound от Борис Георгиев и Димитър Митков на 22-ри март в Техническия университет. Последните две събития са на 28- ми март в УНСС с лектор Светлин Наков и на 5-ти април в Нов български университет с лектор Стойне Василев.

През последната седмица на март ще се проведат и три Панаира на компаниите, на които партньорите ще представят свой информационен щанд. Първите два от тях вече се състояха на 20 март в УНСС и на 22 март в Техническия университет. Третият Панаир на компаниите предстои на 27 март в Софийския университет.

Формите за записване са вече отворени и напълно безплатни на официалния сайт http://bip.aiesec.bg/

Коментари: 0