\"Бомбата цъка\"

От ГЕРБ общуват с песни през Facebook с бъдещия коалиционен партньор

Цитат на деня:

\

Снимка: БГНЕС

3665 ~ 1 мин. четене
Economic.bg Автор: Economic.bg

Парчето "Цъкаща бомба" на Aloe Blacc качи във фейсбук профила си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Политическият подтекст е повече от ясен - изминават сетните часове, в които ще стане ясно ще имаме ли правителство.

Преговорите, както се разбра и след поредната среща между ГЕРБ и реформаторите вчера, не са напреднали особено и има вероятност Борисов да върне мандата в сряда.

"Целият свят седи върху цъкаща бомба, която е на път да експлоадира и слънцето може повече да не изгрее. Тихата война започна, няма убежище, няма твърда земя", пее се в парчето. А също - че оръжието е заредено, а небето ще падне.

Борисов пусна на неговия фейсбук парчето на Алое Блек - "Цъкаща бомба"

"Целият свят е заседание на цъкаща бомба

Целият свят е заседание на цъкаща бомба

Така че, да си спокоен и продължи

Целият свят е заседание на цъкаща бомба

Тихата война започна

Ние сме вторачени надолу към зареден пистолет

Не сме намерили убежище на твърдата земя

Тази човешка раса не може да бъде спечелена"

По-рано Радан Кънев се въздържа от официален отговор на приятелския огън от страна на ГЕРБ и подходи по нестандартен начин - като сподели през публичния си профил във Facebook класиката на AC/DC "Stiff Upper Lip"*, без коментар, в неделя следобед. Това постави началото на "музикалния двубой", в който се включи и зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев с песен - саундтрак от филма "O Brother, Where Art Thou". 

Изберете компанията, осигуряваща най-добър "Старт в кариерата"

Подкрепи Economic.bg