Британска компания дава €2800 евро на месец, за да изкупувате суперколи в ОАЕ

Компанията осигурява жилище, както и допълнителни средства за режийни разходи и пътувания

Британска компания дава €2800 евро на месец, за да изкупувате суперколи в ОАЕ

Снимка: Pixabay

17485 ~ 1 мин. четене
Британската компания за търговия с луксозни стоки HushHush търси да назначи агент, който да обикаля Обединените арабски емирства и други съседни държави в региона, да издирва изоставени суперколи, да тества състоянието им и да ги продава. 

Годишната заплата, която компанията предлага, е 33 329 евро, или 2770 евро на месец. Агентът ще получава и процент от всички сделки, реализирани чрез сайта, пише automedia.bg. Офертата на работодателя включва и предоставено жилище в Дубай, както и допълнителни средства за режийни разходи и пътувания. 

Не се изисква предишен опит от кандидатите, само да имат навършени 21 години и редовно свидетелство за управление. 

"Правилният кандидат трябва да има много познания за суперавтомобилите, колко редки са те и каква е приблизителната им пазарна стойност. Освен това се нуждае от уменията да проследява собственици и лизингови компании, за да може да придобива автомобилите от наше име", се казва в обявата.

Дубай и Абу Даби са едни от най-наситените места със суперавтомобили в света. Много от тях омръзват бързо на собствениците и биват зарязани, а други са изоставени нарочно от банкрутирали бизнесмени, които не могат да плащат огромните глоби при забавени вноски. 

Наскоро Drivetribe съобщи за огромен брой изоставени суперавтомобили в Дубай, сред които Ferrari, Lamborghini и Koenigsegg. Собствениците им са побегнали от страната, за да избегнат суровите последствия от банкрут в нея. В ОАЕ непогасяването на лизингови вноски или други кредити се смята за престъпление, а липсата на закон за банкрута лишава длъжниците от всякаква правна защита.
Подкрепи Economic.bg