Чартърната авиокомпания Bul Air със сертификат за сигурност и качество

Това е третият авиопревозвач в България с подобен сертификат

Чартърната авиокомпания Bul Air със сертификат за сигурност и качество
Чартърната авиокомпания Bul Air успешно е преминала цялостен експлоатационен одит и е получила престижния IOSA сертификат за сигурност и качество. Признанието за компанията е било връчено на управляващия директор на Bul Air Валери Григоров от Рафаел Шварцман – регионален вицепрезидент на Международната асоциация по въздушен транспорт (IATA) за Европа.

"Щастливи сме, че работата ни през последните няколко години се оценява и възнаграждава. Настоящият сертификат от IATA е признание, че компанията ни, макар млада, предлага високо ниво на безопасност и качество на услугата. Само за две години успяхме да изградим мрежа от партньори, която вярваме, че ще продължи да се увеличава“, заяви Валери Григоров – управляващ директор на Bul Air.

Чартърната авиокомпания е на пазара от 2016 г. и предлага сезонни и целогодишни чартърни превози от и до София, Варна и Бургас, до и от десетки летища в Европа и Близкия Изток по заявка на клиента. 

Сертификатът за безопасност е част от програмата IOSA на IATA, която цели да осигурява и поддържа висок стандарт на сигурност и качество сред авиокомпаниите. Той се издава след обстоен одит на авиокомпаниите от международен екип от специалисти в различни области. Общо 424 авиокомпании в света притежават такъв сертификат, като Bul Air е третият авиопревозвач в България, който получава престижния документ. 
Коментари: 0