Данъчните продават СПА център в Сапарева баня

На търг ще бъдат предложени и апартамент на столичния бул. \"Витоша\", завод в гр. Левски, магазин в \"Меден рудник\"

Данъчните продават СПА център в Сапарева баня
3881 ~ 1 мин. четене
Почивна база със СПА център в Сапарева баня ще бъде предложена на търг от данъчните. Наддаването ще е за парцел с площ от 13,6 декара и пет сгради в имота. Обектът е предназначен за курортно-туристическа база със СПА център и има утвърден инвестиционен проект, съобщават от столичното териториално поделение на Националната агенция за приходите (НАП).

Общо 35 търга за за продажба на движими и недвижими активи на длъжници е обявила и ще проведе до началото на декември столичната НАП.

Продават се и имотите на софийска фирма в град Левски - над 70 дка земя и построените в нея 20 производствени и административни сгради, компресорна и пречиствателна станции, паркокотелни централи, навеси и други.

В бургаския квартал "Меден рудник" се продава магазин с три склада, гардероб и санитарен възел. На търг ще бъде предложена и сграда - дърводелска работилница в промишлената зона на Сандански. 

На столичния бул. "Витоша" за продан е обявен апартамент от 128 кв. м, който е преустроен за офис. Продава се заедно с избено и таванско помещение и е оценен на 313 900 лв. 

Апартамент от 85 кв. м в новопостроена жилищна града в столичния квартал "Надежда" също ще се продава на търг и е оценен на 120 000 лв.

Подробна информация за имуществото, което НАП продава и условията за участие в търг може да бъде намерена в интернет страницата на НАП www.nap.bg.

Изберете компанията, осигуряваща най-добър "Старт в кариерата"

Подкрепи Economic.bg