Депутатите предпочитат гръцкото море

По-малка част ще почиват на родното Черноморие

Депутатите предпочитат гръцкото море

Снимка: Стоян Йотов

Днес бе последният работен ден на народните представители преди лятната ваканция и голяма част от тях се отправиха към родните си места или на почивка. Някои от тях няма да имат дълги ваканции, а ще отделят време за обиколка на избирателните си райони, съобщи БГНЕС.

Бившият лидер на БСП Михаил Миков ще пътува към българското Черноморие и към родния си край във Видинско.

Председателят на ДСБ Радан Кънев ще замине с детето и съпругата си на гости при нейната сестра, която живеела от над 10 г. в Хайделберг.  Ще се опита да отдели и някой уикенд за планина, а през останалото време ще работи.

Митхат Метин от ДПС споделил, че се отправя към родния си край и избирателен район, а после ще замине със семейството си на гръцкия остров Лимнос, където щели да карат сърф. Фамилията за втора поредна година ще почива на острова, а сърф училището там било собственост на българи, пояснил депутатът.

Депутатът от ГЕРБ Владимир Тошев също се отправя към Гърция, на 100-ина километра на юг от Солун. Според него в Гърция има по-добри услуги, по-добро обслужване, по-спокойни плажове, без никакво плащане, за разлика от нашето море. "За съжаление, българските качествени плажове станаха средище на друг вид туризъм, но не и морски - алкохолен, винен, дискотечен", заяви Тошев. 

Народният представител Янко Янков от ДПС ще се запъти със семейството си към родното море и след това - в избирателния си район. Със съпругата си още не са решили в кой български морски курорт ще отседнат, има много приятели, на които може да гостува, но ще се съобрази преди всичко с желанията на близките си.
Коментари: 0