Десерти с дъх на Коледа от Este

От изискания ресторант предлагат два варианта на ръчно направени сладкиш под формата на красиви коледни аксесоари

Десерти с дъх на Коледа от Este

Снимка: Este

Коледата е уют, топлина и обич с дъх на вкусни сладкиши. А подготовката на красиви десерти изисква много време, търпение и вдъхновение. И ако се случи така, че да не разполагате с тях в натоварените дни преди празниците, то никак не се притеснявайте.

Защото майсторите-сладкари на Este Restaurant, подобно на верни помощници на Дядо Коледа, са подготвили прекрасни изненади за кулминацията на една истинска празнична трапеза – най-красивите и вкусни сладки изкушения. Ръчната им направа отнема часове - от разточването на меденото тесто до декорацията и на най-малките детайли. Но пък крайният резултат си заслужава – както на вид, така и на вкус.

От изискания ресторант предлагат два варианта на ръчно направени сладкиш под формата на красиви коледни аксесоари.

Коледна шейна от медено тесто е един от вкусните подаръци, с които може да зарадвате своите близки и приятели или бизнес партньори. Тя се предлага в два варианта - голяма (със 7 броя коледни меденки) и малка (с 4 броя меденки).

Другият шедьовър на сладкарите е истинска коледна къщичка от медено тесто. И за този сладкиш може да избирате измежду по-голям и по-малък размер.

Сладкишите са истинско произведение на изкуството, с които масата ви на празниците ще изглежда изискано, красиво и най-вече ще ви създаде прекрасна празнична атмосфера.

Поръчки на коледните изкушения може да се направят на имейл restaurant@este.bg или на телефон +359 886 700 269.

Коментари: 0