\"Галакси Инвестмънт Груп\" с приз за компания на годината

Отличието е в категория „Инвестиции“

\
Автор: Галакси Инвестмънт Груп

Общо 20 организации в различни сектори на икономиката бяха отличени в петите ежегодни награди „Компания на годината“. Подбраните категории са индустрия, строителство и архитектура, здравеопазване, банков сектор, телекомуникации, фармация, застраховане, успешен мениджмънт, инвестиции, бързооборотни стоки, медии и реклама. "Галакси Инвестмънт Груп" спечели отличието за „Инвестиции, развитие и управление на недвижимата собственост“ в категория „Инвестиции“.

„Признанието, на което се радва "Галакси Инвестмънт Груп" тази вечер е резултат на десетките успешни проекти, реализирани през годините. Тази награда отразява духа и високия професионализъм на всеки един човек в екипа ни и също така носи отговорността да правим проекти, които създават стойност за компанията ни, нашите партньори и обществото като цяло“, коментира представителят на компанията при получаването на наградата.

Наградите имат за цел да насърчават споделянето на успешни бизнес модели, да бъдат трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения. Те  се присъждат за заслуги, свързани с развитие на човешкия капитал; непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга; ефективност и прозрачност; успешен мениджмънт; конкурентоспособност и иновации; клиентски подход; успешен бизнес модел; ефективни комуникации; ноу-хау; добро пазарно позициониране; устойчиво развитие; корпоративна социална отговорност.

Коментари: 0