На ръба от 335 метра: Най-високото място за гледки в Западното полукълбо

Търсачите на адреналин ще се радват на прозрачния стъклен под

На ръба от 335 метра: Най-високото място за гледки в Западното полукълбо

Снимка: Related-Oxford

1904 ~ 2 мин. четене
Наблюдателната площадка Hudson Yards в западната част на Манхатън има ново предизвикателство към туристите. Сградата предлага най-високата тераса с площадка за наблюдение на открито в Западното полукълбо, носеща името Edge (Ръба).

Тя се издига на 1100 фута (335 метра) и предоставя гледки на Манхатън на 360 градуса, разказва CNN.

Търсачите на адреналин ще искат да се ориентират към триъгълния стъклен под в центъра на всичко това, безспорният акцент на пространството.

Стъкленият под по същество е неразрушим, казват строителите. Можете да скачате по него, да лежите и да гледате колите отдолу, които изглеждат като мравки. Или може просто да се удивите колко изненадващо предизвикателно е да направите тази първа стъпка - дори и да не се страхувате от височини, дори ако знаете, че подът е напълно солиден.

Разходете се по стъклото, направете снимка за Instagram или просто се насладете на чаша шампанско (в пластмасова чаша, защото безопасността е на първо място), докато гледате над Манхатън, Ню Джърси и Бруклин.Проектирана от KFP и Rockwell Group, Edge е повече от място за звездна гледка към града. Дори жителите на Ню Йорк, които се присмиват на скромното намаление на цените, може да са доволни от съотношението между качеството и цената.

„Ние наистина не искаме хората да ни смятат за наблюдателна площадка“, казва Джейсън Хоркин, вицепрезидент на Hudson Yards Experience, подчертавайки желанието на Edge да се отличава.

Предоставяйки невероятно изживяване, пътуването по Edge започва, след като покажете билета си ($ 38 е основната такса за възрастни, с различни отстъпки) и си проправите път към елегантните асансьори. Погледнете нагоре и ще видите Манхатън, различни светлини, висящи над живите квартали на града. Пътеката, подобна на тунел, предлага както аудио, така и визуални стимуланти - помислете за скоростта на звука (движещи се влакове) и гладките, почти успокояващи звуци на конструкцията.

Петдесет и две секунди е времето, което ще прекарате в асансьора, а това е бързо и забавно возене. За да подготвите посетителите за онова, което предстои да видят, возенето с асансьор е като мини кино изживяване.

Обърнете се с гръб към вратите и гледайте как стените на асансьорите оживяват, докато екраните показват известните забележителности на Ню Йорк чрез анимирани скици, които се превръщат в остри фотографски изображения.

"Докато асансьорът се приближава до ниво 100, облаците заместват гледката към града и посетителите се чувстват сякаш са в небето, когато вратите на асансьора се отварят", се казва в съобщение за пресата, описващо пътуването.

Пътуването на връщане, също по-малко от минута, включва различно шоу, като този път започва с облаци и отвежда гостите на потапяща разходка, преди в крайна сметка да ги достави до предната част на входа.

То е напомняне за близките туристически атракции в района, но и иновативен начин за приключване на "пътуване до небето" на Манхатън.
Коментари: 0