Google обнови социалната си мрежа

Google+ е преработена според отзивите на потребителите

Google обнови социалната си мрежа
Google представи новата си изцяло обновена социална мрежа Google+ и вече създаването на профил в нея е изцяло по желание на потребителите, обявиха от компанията. Обновената Google+ е преработена според отзивите на потребителите и е с фокус към функциите, които са били най-използвани и харесвани. 

Новият Google+ улеснява в публикуването на съдържание, търсенето и свързване с други хора. Новата версия е достъпна първо за настолни компютри и лаптопи. Мобилните приложения ще бъдат актуализирани през следващите няколко дни. Две неща са основни за новия Google+: функциите Communities и Collections. Двете приложения се използват от все повече хора, които се присъединяват към различни онлайн общества или разглеждат интересно съдържание чрез Collections. Функциите ще помогнат на потребителите да откриват нови неща по-лесно.

Дизайнът на социалната мрежа също е променен, като е по-удобен за мобилни устройства. Обновеният Google+ ще се активира поетапно за потребителите. От Google допълват, че ще продължават да доразвиват социалната мрежа, като следващите нововъведения също ще са резултат от желанията на потребителите.


Коментари: 0