Градината на ресторант „Сезони“ в Hilton Sofia посреща гости от 9 май

Сигурността за здравето на посетителите надвишава изискванията

Градината на ресторант „Сезони“ в Hilton Sofia посреща гости от 9 май

Снимка: Hilton Sofia

1784 ~ 2 мин. четене
Автор: Hilton Sofia

В условия на неочакваните предизвикателства за здравето на обществата по света поради разпространението на COVID-19, превенцията, безупречните практики и устойчиви решения за хигиена стават все по-значими. В тази връзка Hilton Sofia прилага най-новата програма Hilton CleanStay, която обединява технологични, методични и продуктови нововъведения, с които  международната верига Hilton изпреварва тенденциите, навлизащи в сектора, в хотелите си по цял свят.

За постигане на оптимален комфорт и спокойствие за гостите си, като най-високата категория хотели, интернационалната верига Hilton си сътрудничи с Reckitt Benckiser и с Mayo Clinic, заедно с които разработва и прилага процеси за завишена сигурност на хигиената, включително чрез постоянно надграждане на уменията на екипите и повишаване на квалификацията им.

Високият стандарт на хигиена и санитарна грижа, който Hilton Sofia следва по принцип, се осъществяват още по-интензивно и чрез прилагане на утвърдените вече нови  мерки на бранда, обучение на персонала и постоянен контрол.

Основен акцент е развитието на политиката за безопасност и безупречна чистота през целия престой на гостите във всяка една зона на преминаване в  хотела.

Наред с това от 9 май отваря врати терасата на ресторант „Сезони“, където спазването на сигурността за здравето на посетителите е отвъд изискванията на противоепидемичните мерки. Масите са поставени на разстояние от 2.5 метра една от друга, а откритата тераса създава усещане за свежест, с естествен дъх на пролет.  Тази обстановка осигурява на гостите не само комфорт и лично пространство, но и ще добави така необходимата безопасност и сигурност по време на техния престой.


Специално за пролетта ресторант „Сезони“ в Hilton Sofia разработи ново меню, включващо ястия както от международната кухня, така и на местни кулинарни изкушения с впечатляваща презентация. Ресторантът е отворен 7 дни в седмицата от 06.30 до 22.30 часа и предлага целодневно хранене в приятна атмосфера. Гостите могат да се възползват и от безплатен паркинг по време на своя престой.

Коментари: 0