Hyundai показва автономни автомобили IONIQ на CES 2017

Компанията ще представи визията си за мобилността на бъдещето

Hyundai показва автономни автомобили IONIQ на CES 2017
Hyundai Motor ще демонстрира своята визия за мобилността на бъдещето по време на Международното изложение за потребителска електроника (CES) в Лас Вегас от 5 до 8 януари, 2017 г.

Компанията ще представи иновативни технологии, фокусирани върху интелигентното автономно шофиране и модерни, хипер свързани решения, които ще свързват автомобилите с ежедневието на клиентите.

Автономни модели IONIQ ще се движат по тестови маршрути по булевардите около CES, докато вътре посетителите могат да изживеят пътешествие без шофьор чрез поглъщащи симулатори на виртуална реалност.

Изложеният IONIQ Hybrid ще разкрие подобрения, които допълнително ще затвърдят репутацията му на един от най-икономичните автомобили в света, а нова концепция за микро мобилност, внедрена в IONIQ Electric, ще демонстрира бъдещето на мобилността през първата и последната миля.

Hyundai Motor ще представи също интерактивно изживяване, за да демонстрира как хипер свързаната автомобилна платформа, разработена съвместно с водещата в световен мащаб IT компания Cisco, ще играе главна роля, за да направи утрешния начин на живот още по-удобен.

Концепцията Mobility Vision на Hyundai Motor, съдържаща визията на компанията за мобилността, показва как технологиите Smart House (Интелигентен дом) и Connected Car (Свързан автомобил) ще размият границите между мобилност и пространство за живеене и работа. 

Друга технология, която ще бъде показана на изложението е кокпитът , който с грижа за здравето свързва автомобила и водача, за да увеличи продуктивността или отпускането по време на пътуване. Технологията ще бъде в помощ на клиентите, които се нуждаят от физическа подкрепа за повдигане на повтарящи се дейности, както и подпомагане на хора, чиято мобилност е ограничена.
Коментари: 0