ИКЕА отваря нов център за доставки у нас

Вижте какви свободни позиции обявиха от компанията

ИКЕА отваря нов център за доставки у нас
4082 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова
Шведският гигант ИКЕА отваря нов център за поръчки тази есен в Бургас. Компанията вече е обявила на сайта си, че набира персонал в морския град. Позициите са разнообразни, като ще се наемат служители за 4-часов, 6-часов и 8-часов работен ден. 

Сред обявените работни позиции са за сътрудници за възстановяване на стоки, инвентарен контрол, зареждане на стоки, каса, проектиране на кухни, продажби. Набират се хора и за ресторант, кухня, съдомиялна и други.

Центърът ще се намира в мол "Галерия" на мястото на магазин "Карфур". Очаква се откриването да бъде на 28 септември тази година, става ясно от сайта на компанията. В него няма да се предлага целият асортимент от продукти на ИКЕА, но те могат да бъдат поръчани. 

От компанията заявиха пред Economic.bg, че за момента не планират отварянето на нов голям магазин, а само на центрове за поръчки. 

През 2015 г. шведската компания отвори център за поръчки във Варна, в който успешно се предлагат всички услуги, достъпни за клиентите на веригата. 

ИКЕА е най-голямата верига магазини за обзавеждане на дома. Компанията е основана в южната част на Швеция през 1943 г. от Ингвар Кампрад. 
Веригата стъпи на българския пазар през 2011 г. с откриване на магазин в София чрез договор за франчайз с компанията House Market S.A, която управлява пет магазина на ИКЕА в Гърция и един в Кипър.

Коментари: 0