Имение на Бритни Спиърс в Бевърли Хилс се продава за $8,95 млн.

То разполага с множество удобства

Имение на Бритни Спиърс в Бевърли Хилс се продава за $8,95 млн.
1796 ~ 1 мин. четене

Нищо не отличава една поп звезда, както истинско имение. Подобно на този имот в Бевърли Хилс, принадлежал навремето на Бритни Спиърс, който наскоро отново се появи на пазара, този път с намалена цена от $8,95 милиона. 

Имотът от 7 796 кв. фута (725 кв. м), който разполага с шест спални и седем бани, е светъл и ефирен отвътре, с голяма алея и зашеметяващо антре с висок таван с кристален полилей.  Богато обзаведената вила в средиземноморски стил е истински шедьовър, с още няколко входа, водещи към обширната всекидневна с мраморна камина, трапезария с лице към основния вход на имота и уютна вътрешна фамилна стая. 

Всекидневната разполага с двойни стъклени врати, водещи към задния двор. 

Трапезарията, която се отличава с втори, по-малък полилей в центъра на стаята, също има няколко комплекта стъклени врати, водещи към задния двор. 

Откритата кухня разполага с голям кът за хранене и е отворена към семейната стая.

Основната спалня, разположена на втория етаж, има камина и двойна баня.

Другите удобства включват домашен кино салон, отделни помещения за прислуга и очарователен заден двор с места за забавление: солен басейн и спа център, детска къщичка за игра, както и множество зеленина и водни площи.  Има и градинска маса за хранене на открито, в която може да се направи огън. 

Подкрепи Economic.bg