InterContinental Sofia позиционира България на международната петзвездна карта

Хотелът у нас отговаря на най-високите световни стандарти за качество, комфорт и сигурност

InterContinental Sofia позиционира България на международната петзвездна карта
1280 ~ 2 мин. четене
Автор: Галакси Инвестмънт Груп

Нова страница за луксозния туризъм в България постави с откриването си столичният хотел от световноизвестната верига InterContinental. Едва година след като отвори врати, хотелът вече е символ на най-висок хотелски стандарт, безкомпромисно качество, сигурност и безопасност за своите клиенти и персонал в България.

Доказателство за това е отличието му и на престижния национален конкурс "Сграда на годината“, където обектът беше отличен като големият победител в категория "Хотели и ваканционни комплекси“ за 2018 г.

Разположен в непосредствената близост до правителствените сгради и културни забележителности на столицата, хотелът е предпочитан от чуждестранните бизнес гости, дипломати и представители на високопоставени делегации от цял свят, ĸoитo очакват да намерят в него дискретна и комфортна среда, съчетана с неповторимия дух на града.

InterContinental Sofia се отличава със своите 194 стаи, включващи 27 клубни стаи  и 37 апартамента, отговарящи на най-високите световни стандарти за качество и лукс, а на последния етаж на хотела е разположен първият по рода си президентски апартамент у нас. Той се простира върху 268 кв. м. от седмия етаж на сградата и осигурява несравним комфорт, което го прави идеално място за визити от най-високо ниво.

В допълнение, InterContinental Sofia предлага на своите посетители 5 модерни мултифункционални зали за събития, удобно разположени на един етаж. Хотелът осигурява разнообразни възможности за организиране на корпоративни срещи, конференции, коктейли, вечери или частни мероприятия, а обществените пространства са просторни и взаимно свързани, подходящи за срещи и събития, за уединение и работа.

Важен фактор, на който залага мениджмънтът на InterContinental Sofia и ĸoйтo влияе върху cпoĸoйнoтo пребиваване на гостите, е концепцията за изключително високи нива на безопасност в хотела. Тя включва най-съвременни и надеждни решения, свързани с всеки детайл от управлението на обекта в България, които далеч надминават 5-звездния международен стандарт. Това обяснява и цялостната система за сигурност в InterContinental Sofia, която включва система за контрол на достъпа, видеонаблюдение, високо ниво на пожаробезопасност, шест аварийни изхода.. Освен техническата обезпеченост, целият персонал е преминал и през серия от обучения за реакция в случай на авария, така че да осигури безопасността на хората в сградата, което превръща InterContinental Sofia във възможно най-сигурният хотел от своя клас и един от най-предпочитаните в България.

Коментари: 0