iSTYLE откри нов магазин в The Mall

Феновете на американската компания ще могат да закупят и най-новия червен iPhone 7

iSTYLE откри нов магазин в The Mall
2714 ~ 2 мин. четене

iSTYLE - единственият Apple Premium Reseller в страната, откри 5-тия и най-голям магазин от търговската си верига на 7 април в столичния The Mall. Мястото се отличава с уникален интериорен дизайн, изработен по проект на Apple, пишат от компанията. В магазина ще се предлага богата гама продукти на Apple -  пълната серия Mac компютри, всички актуални модели и цветове iPhone и iPad, жични и безжични модели слушалки на Beats by Dr.Dre.

Магазинът ще предлага и зона за тест и запознаване с възможностите на Apple TV, както и огромно количество аксесоари на Apple и на други водещи в тази област фирми. Феновете на Apple ще могат да закупят и най-новия iPhone 7 (PRODUCT)RED Special Edition. При покупката му Apple прави дарение директно на Глобалния фонд за борба със СПИН.

В iSTYLE The Mall за първи път ще е инсталирана и специализираната зона “Flex table” -  дълга 3 м. уникална маса, на която ще могат да се тестват продуктите и да се провеждат персонализирани обучения от сертифицираните ни от Apple продавач-консултанти. Концепцията за обособяване на такова пространство е свързана с предоставяните от ISTYLE услуги:

iStyle Start и iStyle Learn карти за услуги / първоначална настройка и запознаване с начините за извличане на максимума от всяко Apple устройство;

iStyle Switch iOS и iStyle Switch Mac карти за услуги / въвеждане на новите macOS и iOS потребители в света на Apple / и iStyle One2One карта, която дава възможност за заявка на индивидуално обучение.

В новия магазин от веригата iSTYLE ще научите повече и за начина, по който можете да се включите в концепцията за интелигентен дом и да станете част от екосистемата на Apple.

Българските магазини iSTYLE са част от едноименната верига Apple Premium Reseller магазини в Централна и Източна Европа и в Близкия Изток. Към днешна дата веригата се състои от над 50 търговски обекта и online магазина в 12 държави.Подкрепи Economic.bg