Къде няма да има вода в София на 14 февруари 2019 г.

Предвидени са няколко ремонта

Къде няма да има вода в София на 14 февруари 2019 г.
На 14 февруари 2019 г. (четвъртък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Ген. Казмир Ернрот", жк. „Люлин" 9, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в: бл. 954, бл. 955, търговски обекти, автосервиз зад бл. 912.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 954 и бл. 955.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зелено дърво", жк. „Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Зелено дърво" и ул. „Малуша".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Зелено дърво" ъгъла с ул. „Малуша".

-Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Люлинско поточе", кв. „Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Дъга", ул. „Мечта", ул. „Лазурно утро", ул. „Буен поток".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пладнище" ъгъла с ул. „Лазурно утро".

-Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Момина сълза", кв. „Суходол", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „3-ти март", 
ул. „Овчо поле" в участъка от ул. „3-ти март" до ул. „Траян Танев", 
ул. „Люлинска" от ул. „Овчо поле" до ул. „Бъдеще",
ул. „Момина сълза" от ул. „3-ти март" до ул. „Траян Танев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „3-ти март" ъгъла с ул. „Момина сълза".

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ген. Иван Колев", кв. „Кръстова вада", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „ Емилиян Станев" от ул. „Проф. Марин Големинов" до ул. „Никола Крушкин - Чолака",
ул. „Ивайло Петров", ул. „Йосиф Брадати", ул. „Никола Крушкин - Чолака" от  № 10 до № 16,
ул. „Ген. Иван Колев" от ул. „Димитър Манчев" до ул. „Проф. Марин Големинов", 
ул. „Иван Колев" от № 40 до № 46.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Емилиян Станев" ъгъла с ул. „Димитър Манчев".

-Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Рудината", с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:45 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Свети Спас" и ул. „Рудината".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сергин Сердарски" ъгъла с ул. „Рудината".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0