Къде няма да има вода в София на 15 април 2019 г.

Предвидени са няколко ремонта

Къде няма да има вода в София на 15 април 2019 г.

На 15 април 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лозарски път" кв. „Кумарица", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Лозарски път" от ул. „Заводско шосе" до ул. „Първа Шопска дивизия"

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - тук.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лозарски път" ъгъла с ул. „Заводско шосе".

На 15 април 2019 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Свети Георги Победоносец" кв. „Кремиковци" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Свети Георги Победоносец", ул. "Райна Княгиня", ул. "Мургаш", ул. "Река Елешница", ул. "Ралица", ул. "Кремиковска", ул. "Възраждане", ул. "Стефан Караджа", ул. "Радивоя".

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - тук.

Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред читалището.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Коментари: 0