Къде няма да има вода в София на 4 юли 2018 г.

Предвидени са няколко ремонта

Къде няма да има вода в София на 4 юли 2018 г.

Снимка: Pixabay

664 ~ 2 мин. четене
На 04 юли 2018 г. (сряда), във връзка с пресвързване на довеждащ водопровод над с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: с. Мърчаево.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада до кметството.

-Във връзка с ремонт на водомерен възел на бул. „Сливница", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Сливница" от бул. „Стефан Стамболов" до бул. „Княгиня Мария Луиза".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Княгиня Мария Луиза" ъгъла с бул. „Сливница".

-Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Първа българска армия" жк. „Военна рампа", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул."Първа българска армия" от река Суходолска до ул. „Милан Делчев"; ул. „Нешо Бончев" от ул. „Петър Борисов Величков" до ул. „Планинско цвете"; ул. „Разлог".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Първа българска армия" ъгъла с ул. „Нешо Бончев".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Ботев", с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Ботевградско шосе", ул. „Буховско шосе", ул. „Заводска", ул. „Старо Буховско шосе".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев" пред пощата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.
Подкрепи Economic.bg