Къде няма да има вода в София на 5 юни

Предвидени са редица ремонти

Къде няма да има вода в София на 5 юни
На 05 юни 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Център" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Братя Миладинови" от бул. „Сливница" до ул. „Кирил и Методий; "ул. „Гривица" от бул. „Христо Ботев" до ул. „Братя Миладинови".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братя Миладинови" ъгъла с ул. „Гривица".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:ул. „Железопътна" от ул. „Кирил Пърличев" до ул. „Босилеградска"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на ъгъла на ул. „Железопътна„ и ул. „Босилеградска".

-Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Гео Милев", жк. „Христо Смирненски", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Боян Магесник" от ул. „Слатинска река"  до бул. „Проф. Цветан Лазаров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Гео Милев № 164.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Константин Фотинов", кв. „Васил Левски" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Константин Фотинов" от ул. „Баба Тонка" до ул. „Княгиня Тамара".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Константин Фотинов" № 140.

-Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Дамяница", кв. „Карпузица" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Средорек" и ул. „Огнеборец".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ъгъла на ул. „Средорек" и ул. „Огнеборец".

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Хотнишки водопад", в.з. Малинова долина се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Хотнишки водопад".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хотнишки водопад" на кръстовището с ул. „Душанци".

-Във връзка с изграждане на водомерна шахта и монтаж на водомерен възел в кв. „Факултета" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Суходолска" №30.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Суходолска" №30.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 1212.
Коментари: 0