Къде няма да има вода в столицата на 26 март

Къде няма да има вода в столицата на 26 март
От пресцентъра на Столична община съобщиха за планово спиране на водоподаването на 26 март (понеделник).

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Околовръстна", с. Кокаляне се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

с. Кокаляне
Вилна зона „Китката"
Местност „Дебело гуно"
Вилна зона „Бяла нива"
Кокалянски ханчета – ул. „Буката", ул. „Държов дол", ул. „Лъката"
с. Панчарево – ул. „Дружба", ул. „Люляк", ул. „Детелина", ул. „Падинето", ул. „Здравец", ул. „Момина сълза", ул. „Батиница"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Кокаляне -ул. „Кръстан Младенов " пред кметството.

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.
Коментари: 0