Къде ще спира водата в София на 12 септември 2018 г.

Вижте къде са ремонтите

Къде ще спира водата в София на 12 септември 2018 г.
796 ~ 2 мин. четене
На 12 септември 2018 г. (сряда), във връзка с ремонтни работи на ул. „Полк. Владимир Серафимов", жк. „Младост" 3, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Филип Аврамов", ул. „Владимир Сарафов", ул. „Свето Преображение" и  ул. „Жечо Гюмюшев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 346.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Център", район „Средец" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Стефан Караджа" от ул. „Георги С. Раковски" до ул. „ Дякон Игнатий".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кузман Шапкарев" на ъгъла с ул. „Стефан Караджа".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Ботев", с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Христо Ботев", ул. „Заводска", ул. „Васил Левски", бул. „Ботевградско шосе".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски" на кръстовището с ул. „Христо Ботев".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Милан Делчев", кв. „Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Милан Делчев"ул. „Планинско цвете" от ул. „Милан Делчев" до ул. „Емборе".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Първа българска армия" на кръстовището с ул. „Милан Делчев".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Република" 2 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Салвия" и ул. "Живите камъчета".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Салвия" на ъгъла с ул. "Живите камъчета".

-Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Проф. Иван Дуйчев", жк. „Бъкстон", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Проф. Иван Дуйчев" между ул. „Симеон Радев" и ул. „Витошко лале".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеон Радев" на кръстовището с ул. „Проф. Иван Дуйчев".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Подкрепи Economic.bg