Къде ще спира водата в София на 13 декември 2018 г.

\"Софийска вода\" е предвидила няколко ремонта през деня

Къде ще спира водата в София на 13 декември 2018 г.
На 13 декември 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Копенхаген", жк. „Дружба" 2, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: жк. „Дружба" 2; района между бул."Копенхаген", ул. „Хайделберг", бул. „Цветан Лазаров".

Възможно е временно повишаване мътността на водата  на  12.12.2018 г за жк. „Дружба" 1  , кв."Димитър Миленков" , с.Бусманци и кв."Абдовица".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Ханс Кристиян Андерсен" пред бл. 228 и до бл. 255.

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Осогово", жк. „Зона Б-5", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Осогово " от ул. „Цар Симеон" до ул. „Св. Св. Кирил и Методий"; ул. „Св. Св. Кирил и Методий" от ул. „Шар планина" до ул. „Осогово".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий" ъгъла с ул. „Осогово".

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Вела Чорбова", кв. „Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Кестен" от ул. „Магда Петканова" до ул. „Вела Чорбова";
ул. „Вела Чорбова" от ул. „Арда" до река Владайска;
ул. „Училищна" от ул. „Николай Райнов" до ул. „Рояк";
ул. „Богдан Моцев",ул. „Солниците",ул. „Сулина".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Вела Чорбова" ъгъла с ул. „Богдан Моцев".

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Илиенци", жк. „Военна рампа", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Илиянци" от ул. „Локомотив" до ул. „Първа Българска армия".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Илиянци" 36-38.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0