Къде ще спира водата в София на 27 декември 2018 г.

\"Софийска вода\" е предвидила два ремонта през деня

Къде ще спира водата в София на 27 декември 2018 г.
На 27 декември 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Св. Кирил и Методий", Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „Св. Св. Кирил и Методий" от ул. „Българска морава" до ул. „Осогово";
ул. „Брегалница" от ул. „Св. Св.Кирил и Методий" до ул. „Цар Симеон".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Брегалница" ъгъла с ул. „Св. Св. Кирил и Методий „.

-Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Момина сълза", вилна зона „Банкя", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „Момина сълза" от ул. „София" до ул. „Момина сълза" № 49, ул. „Блян",ул. „София" от ул. „Космонавт" до ул. „Иванянско шосе", ул. „Еделвайс"ул. „Ангел Каралийчев" от ул. „Морава" до ул. „София".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „София" ъгъла с ул. „Момина сълза".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0