Къде ще спира водата в София на 7 август 2019 г.

За утре са предвидени два ремонта

Къде ще спира водата в София на 7 август 2019 г.
708 ~ 1 мин. четене
На 07 август 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Вардар", жк."Разсадника - Коньовица", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: жк. „Илинден". 

Със слабо налягане ще бъде жк. „Гевгелийски" и жк. „Захарна фабрика".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Найчо Цанов" ъгъла с ул. „Теодоси Синайски".

-На 07 август 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на водопроводни връзки ул. „Дон", кв. „Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Дон", ул. „Лозище", ул. „Подлозище", ул. 756, местност „Подлозище" по ул. 646 от ул. „Каменица" до ул. „Дон".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дон" ъгъла с ул. „Лозище".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg