Къде спират водата в столицата на 19 февруари

Къде спират водата в столицата на 19 февруари
От пресцентъра на Столична община обявиха къде ще спре водоподаването в столицата днес, 19 февруари.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Константин Муравиев" , кв. „Малинова долина – Изток", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Константин Муравиев", ул. „Станимир Станимиров", ул. „Инж. Стоимен Сарафов" №27 и 29.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Петко Д. Петков", кв. „Кубратово", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Христо Ботев", ул. „Железопътна", ул. „Петко Д. Петков", махала „През линията"

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Александър Стамболийски", жк. „Илинден", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Александър Стамболийски", ул. „Индже войвода", ул. „Татарли", бул. „Тодор Александров".

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството. Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21."Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Коментари: 0