Как биха изглеждали новите iPhone модели на Apple

Тази есен на хоризонта се задават цели три смартфона

Как биха изглеждали новите iPhone модели на Apple

Снимка: БТА

Носят се слухове, че Apple готви цели три нови модела iPhone за тази есен. Сега Бен Гескин – един от най-достоверните източници в сферата и стриктен наблюдател на сектора, пусна любопитни снимки в профила си в Twitter, които хвърлят светлина върху визията на бъдещите устройства.
Те не са оригинални, а са примерни макети, но предвид авторитета на блогъра, може да се предположи, че са изработени сравнително достоверно. 
Сред трите задаващи се на хоризонта телефона са новият бюджетен модел на марката – 6.1-инчовия iPhone SE, както и такъв с екран от цели 6.5 инча, чиито размери надхвърлят тези на конкурентните най-големи устройства. Именно тези двата показва и Гескин.
Ако вярваме на фотосите, то не бива да очакваме големи изненади по дизайна. SE моделът (този в черно на снимката) има екран с прорез и еденична задна камера. За разлика от него другият (в бяло) ще има двойна задна камера. 
Телефоните са заснети в ръката на Гескин, така че може да се придобие по-реална представа за същинските им размери. 
Макети като тези обикновено се създават от технологичните запалянковци на база на разпространяващите се слухове. През май 2017 г. например Гескин показа такъв на дългоочаквания тогава „iPhone 8”. Като се изключи, че устройството дойде под друго име – iPhone X, макетът на блогъра всъщност се оказа доста правдоподобен. 
Очакванията за тази есен са, че Apple ще пусне общо три модела iPhone. В компанията на по-горните два би трябвало да се появи 5.8-инчов iPhone, който вероятно ще е доста идентичен със сегашния iPhone X. 
5.8- и 6.5-инчовите варианти ще бъдат по-скъпи, ще имат двойни задни камери и OLED дисплеи, докато 6.1-инчовият ще бъде с LCD екран и ще е сравнително по-евтин.
Коментари: 0