Какво е да бъдеш ментор ни разказват в „Дом на киното“ на 17 февруари

Инициативата промотира концепцията за менторството като начин за подпомагане на развитието на младите хора

Какво е да бъдеш ментор ни разказват в „Дом на киното“ на 17 февруари
736 ~ 1 мин. четене
Тази събота 17 февруари в „Дом на киното“ ще се проведе Ден на менторството, организиран от програмата ABLE Mentor – Асоциация на българските лидери и предприемачи. Целта на събитието е да се промотира концепцията за менторството като начин за подпомагане на развитието на младите хора.

ABLE Mentor използва менторството като инструмент за позитивна промяна. Екипът събира ученици и ментори въз основа на общи интереси, за да работят върху проекти в сферата на предприемачеството, личностното развитие или социалните каузи. В основата на ABLE Mentor е концепцията за индивидуално менторство и изграждането на устойчива връзка на доверие между участниците във всеки един екип. Към момента програмата се развива в Благоевград, Враца, Пазарджик, Варна, София и Казанлък като се водят преговори за старта на ABLE Mentor в Дупница и Румъния. 

В съботния ден освен прожекция на филма „Човекът, който познаваше безкрайността“ желаещите ще могат да се запознаят с проекти на ученици, преминали през програмата, литературни четения, изложби на фотографии и снимки. Проявите ще се провеждат от 11 до 18 ч. („Дом на киното)

Прожекцията на филма започва в 16.00 ч. в „Дом на киното“, а цената на билетите е 15 лв. – част от която ще отиде за благотворителност.
Подкрепи Economic.bg