Колата на бъдещето - извънземният Rolls-Royce (видео)

Нетрадиционен дизайн, напреднали технологии, удобство и класа

Колата на бъдещето - извънземният Rolls-Royce (видео)
Автор: Кезим Медев

Мислили ли сте какъв ще бъде автомобилът на бъдещето? Ако сте го правили, вероятно сте били вдъхновени от някой научно-фантастичен филм. Нетрадиционен дизайн, напреднали технологии, удобство и класа, несъмнено това са представите ви. И сте абсолютно прави! Но следващата галерия ще ви покаже един автомобил, който и най-смелото въображение не може да си представи.


Шедьовърът е дело на Rolls-Royce, а проектът носи името Vision 100. Колата изглежда по-скоро като извънземна технология със своите скрити гуми и „летящите“ врати. Автомобилът ни показва как ще изглеждат луксозните безпилотни превозни средства в близкото бъдеще.


Помещението на автомобила е просто и луксозно – вместо седалки, умната кола разполага с изтънчено двуместно канапе. Волан липсва, защото се управлява сама, а в предната част е разположен огромен екран.


Rolls-Royce идва заедно със своя личен изкуствен интелект – помощник на име Елинор. Той може да даде на пътниците актуална информация за пътуването им, за предстоящите им срещи през деня, трафика, времето и др. Асистентът може също да паркира колата или да я закара там, където е необходима на собственика за пътуването му. Коментари: 0