220 компании в надпревара за \"Най-добра българска фирма\"

Гласуването продължава до 14 ноември, а церемонията по награждаването е на 19 ноември

220 компании в надпревара за \
196 ~ 1 мин. четене
Приключи етапът за регистрация на участниците в конкурса ”Най-добра българска фирма на годината“. Третото издание на инициативата, организирана от Fibank (Първа инвестиционна банка), бележи сериозен интерес сред представителите на българския бизнес. Броят на регистриралите се фирми през тази година се е увеличил двойно в сравнение с миналoгодишната активност в конкурса и достига 220.

Организаторите на „Най-добра българска фирма на годината“ отново ще разчитат на експертно жури при избора на победителите в отделните категории. Документите на компаниите, които участват, ще бъдат оценявани от жури в състав: Светла Костадинова – Изпълнителен директор на Института за пазарна икономика; Лъчезар Богданов – икономически анализатор и Управляващ партньор в „Индъстри уоч“; Венелина Гочева – Управител на „Медийна група България Холдинг”; Емил Хърсев – икономически анализатор, финансист и преподавател по банково дело в УНСС; Йордан Матеев – икономически журналист и главен редактор на списание „Forbes България”;К ънчо Стойчев – съосновател на ББСС „Галъп интернешънъл“; Васил Христов – член на Управителния съвет и Изпълнителен директор на Fibank.

До 14 ноември 2014 г. всеки желаещ може да гласува за своята любима компания в категорията „Награда на публиката“. Гласуването се извършва на сайта на конкурса: www.naidobrafirma.bg  

Официалната церемония по награждаване на победителите в конкурса ще бъде на 19 ноември 2014 г., от 19:00 часа, в Софийска градска художествена галерия.
Подкрепи Economic.bg