Българска компания за бързи кредити вече приема плащания с bitcoin

Credissimo вече дава възможност на своите клиенти да погасяват задълженията си, използвайки популярната криптовалута

Българска компания за бързи кредити вече приема плащания с bitcoin
2417 ~ 1 мин. четене
Компанията за бързи кредити Credissimo започва да приема криптовалутата bitcoin като редовно разплащателно средство. Дружеството вече дава възможност на своите клиенти да погасяват задълженията си, използвайки като допълнително разплащателно средство популярната електронна валута.

Bitcoin е най-разпространената децентрализирана криптовалута и разплащателна мрежа в света. Поради ниските такси, в сравнение с традиционните цифрови портфейли и кредитни карти, bitcoin е изключително подходящ онлайн финансов инструмент за извършване на трансакции.

В рамките на минути всеки потребител може да създаде свой дигитален bitcoin портфейл и да започне да извършва разплащания в уебсайтове на компании. Други ключови предимства са обработка на плащания в реално време, 7 дни в седмицата; ниски такси за извършване на трансакции, както за потребители, така и за търговци; пълен клиентски контрол - без нежелани и скрити такси; високо ниво на защита на личните данни и пълна прозрачност за употребата на финансовия инструмент.

Подкрепи Economic.bg