Комплексът \"Сан Стефано Плаза\" отвори врати за бизнеса

Той разполага със 115 модерно проектирани апартамента, офис пространства и търговски център

Комплексът \

Комплексът "Сан Стефано Плаза" е с модерни решения в проектирането, реализацията и оборудването, използвани в жилищните площи. Той се отличава с удобни пространства, оригиналните интериорни идеи и иновативната BMS локална система за дистанционно сградно управление, внедрена при строителството.

"Това е най-иновативният комплекс в България и заслужава напълно своето специално място на пазара на недвижими имоти", сподели Весела Илиева, изпълнителен директор на Unique Estates. 


"Сан Стефано Плаза“ обединява жилищна част от 115 модерно проектирани апартамента, офис пространства и търговски център. През март в комплекса бе открит 100-тният супермаркет "Билла", а през май – 60-ият магазин от веригата дрогерии dm в страната. Други над 40 магазина за стоки за дома от висок клас, галерия и ресторанти предстои да бъдат открити.

В комплекса са предвидени още най-модерен SPA, фитнес и медицински център, банков клон, детски и учебен център, паркинг с близо 500 места и редица други удобства, които ще бъдат на разположение на всички собственици и наематели. 


"Сан Стефано Плаза" е реализиран по всички топ съвременни стандарти, а жилищната му част е в процес на най-висок клас сертифициране по BREEAM за устойчиво и енергоефективно строителство. 

Коментари: 0