КРИБ учреди регионална структура в Ямбол

За председател на местната структура бе избран Николай Георгиев, управител на „АВС-Инженеринг-Н“

КРИБ учреди регионална структура в Ямбол
Конфедерацията на работодателите и индустриалците (КРИБ) учреди регионална структура в Ямбол. Учредителното събрание се проведе на 30 май 2016 г., а регионалната организация бе открита официално от проф. д.т.н. инж. Николай Вълканов, зам.-председател на Управителния съвет на КРИБ. Той приветства учредителите и гостите на събитието.

Приветствие по повод учредяването на КРИБ-Ямбол отправи и областният управител Димитър Иванов, кметът на града Георги Славов, зам.-кметът на община Тунджа Георги Чалъков, както и председателите на КРИБ-Кърджали Лазар Попов и на КРИБ-Стара Загора Стефан Шоселов.

Поздравителен адрес към учредителите изпрати Петър Кънев, председател на Комисия по икономическа политика и туризъм към Народното събрание. Приветствие към участниците в събранието изпрати и г-жа Пенка Петрова, председател на КРИБ-Враца.

В събитието взеха участие представители на фирми от различни сектори на икономиката от региона, като официално учредители на КРИБ-Ямбол станаха 25 от най-влиятелните работодатели в областта, като „АВС-Инженеринг-Н“, „Български йогурт“, „Виденов груп“, „Елтър", „Инджов 19“, „Трейс Ямбол“, „Хеттрик”,  „Циркон” и др.

В Управителния съвет на КРИБ-Ямбол влязоха 5 дружества, в това число: „АВС-Инженеринг-Н“ ООД, „Вилтон 2“ ООД, „Имсти“ ЕООД, „ИПК Светлина“ АД и „Технострой Инженеринг 99“ АД. За председател на Управителния съвет на местната структура бе избран Николай Георгиев, управител на „АВС-Инженеринг-Н“ ООД, а за заместник-председател – Дойчо Дойчев, изпълнителен директор на „Технострой Инженеринг 99“ АД.

Контролният съвет на новото сдружение КРИБ-Ямбол включва „Циркон“ ЕООД, „Хеттрик“ ООД и „Славекс“ ЕООД. За председател на Контролния съвет бе избран Стоян Кафеджиев, управител на „Циркон“ ЕООД.
Коментари: 0