Луксозни хотели в Германия набират персонал

Най-много кадри се търсят за готвачи, младши готвачи, келнери, бармани и помощник-бармани

Луксозни хотели в Германия набират персонал
Автор: Божидара Иванова
Най-големият увеселителен парк в Германия "Европа парк" в град Руст набира работници в сферата на хотелиерството и ресторантьорството, съобщиха от Агенция по заетостта, която за трета поредна година е в партньорство с германската Централа за международно и специализирано посредничество.

"Европа парк" е най-големият увеселителен атракцион в Германия и предлага интересни и перспективни възможности за работа в новия 4-звезден луксозен хотел "Bell Rock", както и в хотелите "Colosseo" и "Santa Isabel".

Най-много кадри се търсят за готвачи, младши готвачи, келнери, бармани и помощник-бармани. Изискванията към кандидатите са опит в обявените професии, добро владеене на немски език, както и образование в сферата на хотелиерството и ресторантьорството. 

Желаещите да кандидатстват за работа в Германия трябва да подадат документи до 29 януари 2015 г., като автобиография, дипломи/сертификати за придобита специалност, препоръки и удостоверения за езикови познания се изпращат предварително на немски език. Одобрените кандидати ще бъдат повикани на интервю на 4 януари във Варна, а избраните ще започнат работа от 16 март 2015 г. или по договаряне. Подробна информация за обявените работни места може да се намери на българския EURES сайт www.eures.bg в рубриката "работни места".
Коментари: 0