Най-любимите горещи напитки

Какво по-сгряващо от чаша кафе или чай

Най-любимите горещи напитки

Какво по-приятно в студените зимни дни от това да се сгреем с една уханна топла напитка.  Всеки има предпочитана - ароматно кафе, чаша топло мляко или билков чай.

 
foodpanda е подбрала най-обичаните и предпочитани горещи напитки. 
 
Вижте ги:
 
Горещ шоколад
 
Има моменти, в които само чаша горещ шоколад може да ни успокои. Най- вкусната напитка може да бъде приготвена изключително лесно и у дома като ви е необходимо само мляко и шоколад. 
 
Чай
 
Познаваме стотици видове чай, подходящи за различни състояния и заболявания. Чаят определено е най- консумираната топла напитка и е обичана от малки и големи. Чай с мед е класическата напитка, която ще ви сгрее в студените дни. 
 
Мляко с какао
 
Това е най-обичаната напитка от децата. Обикновено се приема за закуска или вечер преди сън, заради успокояващото действие на млякото. А ако добавите и една лъжица мед, ще си гарантирате и подсилване на имунната система. 
 
Кафе
 
Кафето е най- често консумираната напитка за възрастните. С нея почти всеки започва деня си преди работа. След това се изпива поне още едно кафе, за да ни държи свежи и ободрени през деня. 
 
Лате макиато
 
Съдържа мляко и еспресо от добре изпечени зърна кафе. Произхожда от Италия, а днес е популярна напитка в целия свят. Сервира се в красива, висока чаша, за да видят ясно трите слоя- мляко, кафе, сметана.
Коментари: 0