Най-подходящите хотели за празнуване на Коледа (снимки)

Най-подходящите хотели за празнуване на Коледа (снимки)

Снимка: Pixabay

Украсяване на коледната елха, приготвяне на домашна вечеря и хиляди коледни светлини. Това е магията на празника, но все пак прекарването на Коледната нощ в хотел си има и своите предимства. Ето и някои от най-подходящите хотели за посрещане на Коледа според CNN.

На първо място това е The Lygon Arms, Бродуей, Англия. Хотелът е домакин на тридневно коледно парти в домашен стил, от 24 до 27 декември. Всички гости ще могат да се насладят на коктейли и пене, традиционен следобеден чай, сметанов чай и коледен обяд.


Имотът е построен през 1300 г. и кара всички посетители да се потопят в епохата на Оливър Кромуел и крал Чарлз I по време на английската гражданска война в средата на 1600 година. През 1963 г. Ричард Бъртън и Елизабет Тейлър също са отседнали в хана.

Montage Laguna Beach, Калифорния предлага коледни тържества на фона на изумителен фон на Тихия океан. Всички туристи, решили да прекарат празника там, ще се насладят на „луксозна“ Коледа с многостепенни  празнични менюта, а в голямата бална зала на хотела ще се предлага разкошен бюфет на шведска маса.


Виенският хотел Sacher също е едно добро предложение за Коледа. Там ще се сервират петстепенни менюта на Бъдни вечер.

Mohonk Mountain House, Ню Йорк разполага с пълен набор от забавни, семейни занимания, планирани през декември. Част от празненсвтвата, които предлага хотела са кънки на лед, украса на коледни дръвчета и наблюдение на елени.


The Ritz в  Лондон предлага всичко, което очаквате от един луксозен имот. Бъдни вечер и коледната вечеря ще бъде в в ресторант Ritz, който е със звезда Мишелин. Освен на прекрасна храна, ще имате възможност да се насладите и да танцова програма.

Хотелът  Four Seasons Chiang Mai, Тайланд, ще ви потопи в будистка обстановка. Всички гости ще могат да се насладят на традиционна тайландска кухня. Разположен в планините на квартал Mae Rim, курортът е известен с красивата си природа, а всички стаи на хотела са с гледка към пищните оризови полета.Хотелът Fairmont Scottsdale Princess, Аризона ще впечатли посетителите си с уникално светлинно шоу в навечерието на Коледа, ледена пързалка и увеселителни влакчета.


Коментари: 0