Нов суперлуксозен хотел отваря в Албена (снимки)

24 млн. лв. е инвестицията в 9-етажния „Парадайз Блу“

Нов суперлуксозен хотел отваря в Албена (снимки)

Нов суперлуксозен хотелски комплекс ще отвори в Албена през следващото лято. Хотелът, наречен „Парадайз Блу“, вече се строи на мястото на тризвездния „Доростор“. Очаква се той да приеме първите си туристи след 1 юли 2017 г.


Това ще е вторият петзвезден хотел в комплекса. Някои от гостите ще могат да се насладят на собствени басейни към предлаганите апартаменти, а останалите ще могат да се радват на останалите екстри, които ще предлага луксозната 9-етажна сграда.


Към хотела ще бъде изграден басейн с олимпийски размери. Спа и уелнес център ще предлага разнообразни програми за релакс, лечение и разкрасяване, съобщава kittbg.com. 

С „Парадайз Блу” Албена планира да се превърне и в лидер у нас в сектора на конгресния туризъм. В хотела ще функционира модерна конферентна зала с капацитет 500 души, подходяща за провеждане на семинари, конференци и балове.


Инвестицията в новото бижу на Албена ще е в размер на 24 млн. лева. Хотелът ще е в непосредствена близост както до търговската алея, така и до плажа в курорта, на 100 м от игрище за миниголф и на километър от аквапарка на Албена „Аквамания”. 

Коментари: 0